Χριστουγεννιάτικο Gala για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου

Στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου διοργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γκαλά Όπερας. Στόχος του συγκεκριμένου γκαλά είναι η ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες των συνθετών F. Lehar, J. Strauss, C. M. Schoenberg, C. Porter, A. Lloyd Webber, F. Loewe, L. Bernstein, M. Leigh, R. Rodgers και Θ. Σακελλαρίδη.

Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Τζίνα Φωτεινοπούλου, σοπράνο, Άρτεμις Μπόγρη, σοπράνο, Γιάννης Καλύβας, τενόρος, Χάρης Ανδριανός, βαρύτονος, Παναγιώτης Τζιώτης, βιολί, Δημήτρης Γιάκας, πιάνο

Και εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων.

Διάρκεια συναυλίας: 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων: 50€ (σειρές 1-3) 30€ (σειρές 4-6) 20€ (σειρές 7-16 & εξώστης) 15€ φοιτητικό/ανέργων (εξώστης, οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες).

Προπώληση εισιτηρίων: ticket services. Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλεφωνικά: 210 723 45 67,

online: www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.